Wat is er gebeurd in maart 2009

 

Het heeft even geduurd voor ik een briefje kon sturen, maar dat had ook zo zijn redenen. De belangrijkste reden was dat ik moest wachten op bijgaande foto’s. Toen ik de laatste keer (in januari) in het weeshuis was, heb ik het plan opgevat om de toiletten en douches te renoveren/vernieuwen aangezien die in erbarmelijke toestand verkeerden. (zie foto).

 

’s Morgens vroeg moesten de kinderen in een lange rij staan om gebruik te maken van het ene nog functionerende toilet en douchehok, en zeker voor de ouder wordende meisjes, die toch enige privacy nodig hebben, was deze situatie niet echt prettig meer.

 

Ik heb Bo Bo onze gids, toen gevraagd om bij diverse bedrijven een offerte te laten maken en de beste daaruit te kiezen. Bo Bo vertrouw ik voor 100%, en ik heb hem dan ook de vrije hand gegeven om het te regelen. Wie Bo Bo kent, weet dat hij dit op zijn bekende toegewijde manier doet.

 

Het resultaat van de renovatie/vernieuwing mag er volgens mij zijn, het ziet er weer prachtig uit (zie foto 2).

 

Ik heb natuurlijk ook foto’s gekregen van de binnenkant en dat ziet er ook allemaal mooi en nieuw uit, alleen vond ik een foto van een toiletblok nou niet echt boeiend….

 

De “moeder” schijnt erg emotioneel gereageerd te hebben toen ze het resultaat zag van de renovatie. Ze zei (zo schreef Bo Bo mij) dat er een droom voor haar was uitgekomen….. Zij en alle kinderen willen iedereen dan ook van harte bedanken voor het kunnen realiseren van deze renovatie!!

 

Natuurlijk ga ik door met de zorg voor het weeshuis, de moeder en de kinderen hebben mijn hart (en volgens mij ook die van jullie) hart gestolen en ze verdienen een goede toekomst!

 

Ik ben inmiddels met Bo Bo in overleg of en hoeveel geld er nodig is om een kind een vervolgstudie te geven na hun 18e, want alleen met een basisopleiding zijn ze er nog lang niet. Het mooiste zou zijn als ik per kind een bedrag kan garanderen waarmee zij hun studie kunnen betalen.

 

Ik houd jullie op de hoogte!!

 

Frits